Раз необходимо было найти в сети маршрут одного из автобусов и нифига не нашла, а тут наткнулась на очень полезную ссылочку!
marshrutka.com.ua
Областной контактный центр "горячей линии" Запорожской облгосадминистрации (по работе транспорта)
0-800-503-508 --------------------- Управление транспорта г. Запорожье: 787-50-89, 787-50-76. --------------------- Петиции на сайте мерии http://ep.zp.gov.ua/uk/petitions/active (необходимо зарегиться (буквально пол мин), чтобы голосовать или создать свою петицию) --------------------- Для жителей Бородинского р-на: Директор ПРАТ "ЗАТП 12329" (перевозчик маршрута № 65 "Бородинский рынок - пр.Металлургов" 095-903-20-22
Lady_Croft, Leonka, так, є, але дуже рідко. Якось за розкладом з величезною періодичністю. Вдалось дізнатися у знайомого підрядника, який завжди сідав через 2 зупинки від мене, що 16 трамвай (мені потрібен саме він) стартує о 5:55 з депо в сторону КЧ. Потім повертається на цирк і курсує цілий день цирк - КЧ. Раптом, комусь буде потрібна достовірна інформація. Як ввечері - не знаю. Добре, що ввечері у меня є корпоративний автобус. Він і вранці є, везе зміну, але це дуже рано для мене. Тому я і стала думати, як мені добиратися. Раніше сідала у себе на Пушкіна в конкретний час і горя не знала. А на машині 5 днів за ціною бензину не наїздишся Чоловік на працю з колегою і так чергуються тижнями. Ото так
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Lady_Croft, завтра узнаю) Честно, я готова платить, но лиж бы без пересадки, а то, блин, ехать до работы 15 минут, а я с пересадками ездила с декабря( Ну и явно не 24 грн. будет, как платила (12 грн. первая любая маршрутка, 12 грн. 70-ка). А ещё вечером корпоративный автобус, но он 8 грн. Нормально так в месяц выходило. А на машине тоже не наездишься, тем более с мужем в разное время рабочий день начинается, после того, как я график перенесла.
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Lady_Croft, проезд бесплатный. Ещё и круто так, только подошла на остановку и 16 трамвай Я ж это время пока не знаю, потому что раньше аж на час раньше (тавтология ) ездила, в 6:00, а сегодня в 7 выходила "наугад".
До речі, побачила що EasyWay працює також в Туреччині, принаймі в Анталії, але там тільки розклади. А ось в Болгарії в Варні та в Польщі в Гданську працює навіть gps, як в Україні можно користуватись. Це так, може хто буде їхати за границю.