ХУМАНА система скидок по неделям (считая от дня новой коллекции):
1 неделя - без скидок. 2 неделя - СП (счастливые полчаса) 30% 2р/день. 3 неделя - скидки весь день 30% (1я половина недели) и 50% (2я пол.нед.) Эксклюзив -20%.
Missis Fox, зайдите в Хуману. У них в понедельник были новые завозы. Было довольно много верхней одежды. И пальто, и курточки, и дубленки. Цены, конечно, тоже кусаются. Но выбор был. И вещи в хорошем состоянии и не вонючие.
Дівчата, була я в Массі на Свободі, ну таке... по самій дешевій ціні 149 грн була лише білизна та ковдри, але такі затягані... останні відділи до 300, 400, 500 грн за кг, все передивилася і нічого не купила, як з бабусі шафи всі речі, а ціна капець...
Элинор, зазіхали, тільки в них було написано до 18,00, а в 17,00 вже зачинилися і товар збирали у мішки, не пощастило нам з Хуманою
Ще в Економі була, там взагалі тряпки продають, але є нові шкарпетки та колготи на дітей, нові труси жіночі, але такого добра дома повно, теж нічого не придбала...
Missis Fox,може є сенс в оцінену масу? Якщо не нові колекції, то бувають добрі знижки. Особисто я, лічені рази могла щось обрати в вагових відділах і маси і економ. Але в Хуана, Маса оцінений досить часто щастило. Мені потрібно, щоб все висіло перед носом, шукати я не можу.
Miracle777, була я там колись, все дорого , мені раніше дуже масса на Свободі подобалась, я дітям знаходила багато нового чи майже нового, але зараз... не хочу поки вже по секондам, перегляну інтернет-магазини.
Вчора була в Массі на Свободі, давно не була, але під враженням від цін і мотлаху, який там... особливо відділ, де 700 грн кг, а там речі і здирками, і потрьопані-потрьопані, а взуття старе й брудне... З плюсів у них вже можна розраховуватися карткою.