У нас в замовленнях на Різдво і день народження - нова гра на плейстейшн, підписка на рік на плейстейшн і нова фляга для походів з Пластом. Сказав, що підписку і флягу попросить у тата. А мені, мабуть, дістанеться гра Фляги я вже купувала дві штуки, одну розбив (металеву), іншу загубив. Сказала, що більше не купуватиму)))
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
У нас перший рік без якихось фізичних подарунків бо у дитини з побажань поповнення рахунків в майнкрафт і прочій фігні...ну і ще якісь подорожі... Протягом грудня у нас адвент-календар. Кожного дня якісь цікаві завдання чи приємні мєлочі. Вирішила що відсєбятіну в цьому році вигадувати не буду. Нічого не хоче - нічого і не отримає