Новий рік поспішає, перемоги нам бажає! Адміністрація Запорізького жіночого форуму запускає проєкт хорошого настрою!
Кожен з нас може подарувати диво іншому, влаштувати свято і порадувати тематичним подарунком. І, обовязково, отримати подарунок у відповідь! Роль Санти проста і приємна. Повірте, вам захочеться взяти участь в таємному обміні ще неодноразово. Вчимось дарувати подарунки, гарний настрій та частинку свого серця разом! Нехай Таємний Санта завітає до кожного дому і принесе кожному з нас незабутні емоції та радість!
Як взяти участь в обміні?
1. В обміні можуть брати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяці до початку обміну, написали 300 повідомлень і не перебувають в групі порушників, в тому числі й модератори. 2. Для того, щоб взяти участь в обміні Вам необхідно заповнити наступну форму: ТИСНИ 3. По закінченню терміну подачі заявок випадковим чином визначаються адресати, кожен учасник отримує свого адресата у приватному повідомленні. 4. Після отримання адресату форумчанка на власний розсуд обирає подарунок. Враховуючи наступні умови: - вартість подарунка у межах 300-400 грн, але не вища зазначеної суми; - обов'язковий елемент: ДРАКОН - символ нового року, може бути як основним подарунком, так і невеличким доповненням; І не забудьте про кольори - зелений, золотистий, жовтий, смарагдовий - обмін АНОНІМНИЙ, тож відправники стануть відомі лише тоді, коли кожен отримає свій подарунок (не виказуйте себе в темі, не підписуйте коробки, передавайте подарунки через інших людей ). 5. Подарунок можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Витрати на доставку оплачує відправник. 6. Звіт (бажано з фото, але можна без нього) є обов'язковою умовою участі та виступає доказом виконання учасником умов обміну. 7. Ведучий має право відхилити заявку, якщо раніше користувач був ініціатором/учасником конфліктів, що виникали при проведенні проєктів та конкурсів на ЗЖФ, а також якщо в процесі участі проявив себе, як безвідповідальний учасник, недбало виконуючий свої обов'язки. 8. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Календар: 17 листопада - анонс 17 листопада - 7 грудня - прийом заявок 10 грудня - розсилка адресатів всім учасникам 11 - 25 грудня - обмін подарунками
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Последний раз редактировалось Кіра 20 дек 2023 22:04, всего редактировалось 5 раз(а).
Мені теж сьогодні вже приїхав подарунок від моєї Снігуроньки)))) так було написано на поштовій наліпці))) Мені подарували: два мила (одне у вигляді кошеня, друге - з мочалкою всередині)))), невеличку скриньку в японському стилі, але з українськими візерунками), вкусняшкі для мене, Єви та котиків)))), два печева з віщуваннями (ми їх одразу з'їли, я навіть забула, що треба фото зробити))), і все це було прикрашено блискучими сніжинками. Дякую тобі, моя Снігуронька
Мені теж сьогодні вже приїхав подарунок від моєї Снігуроньки
Отакої! А я значить по 30 разів на добу оновлюю документ і видивляюсь дані про відправку. А вони мовчки розсилають. Здається я тут зайва
Сашунечка, прекрасний подарунок! Санта постаралась на славу!
Моя Санта надвечір виправилась і заповнила документ, бо я вже почала хвилюватися - посилка відучора в дорозі, а в документі порожньо. Вже навіть почала думати, що це не з нашого обміну хтось
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Я сьогодні теж отримала свою цукерочку Йшла на пошту з впевненістю, що приїхала моя замовлена сумка, навіть посперечалась з оператором на пошті, що то не мій пакунок і повинна бути сумка
Залишилось додати вина і можна зустрічати Новий рік на вулиці або на природі (якби ж не коменданська година )
Дякую, Снігурочка Сантівна за подарунок!
_______________________________ оскільки всім не догодиш, тоді обмежемось собою