проблема со зрением, ищу причину. сейчас все дороги ведут к неврологу. мрт.. кто то сталкивался с таким специалистом, подскажите, пожалуйста, толкового у нас?
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
сейчас в центрах все врачи пытаются продать ночные линзы при миопии, кто-то использовал такие ?
Я пользуюсь уже лет 15, очень удобно
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
сейчас в центрах все врачи пытаются продать ночные линзы при миопии, кто-то использовал такие ?
ми своїй старшій дитині років 5-6 замовляли, завжди хватало на 1-1,5 роки, а останній раз 2 місяці і лікар сказав: ВСЕ! не підходять, був скачок росту і глаз виріс, тому рекомендував почекати деякий час, походити в окулярах чи звичайних лінзах, бо задоволення не з дешевих, щоб кожні 2 місяці мінять...
Lanochka, я думала лінзи лише для підлітків, вперше чую , що і дорослим можна. Дійсно останнім часом дуже часто наполягають на них, в нашому візусі особливо, але все одно відгуки досить суперечливі.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Lanochka, я думала лінзи лише для підлітків, вперше чую , що і дорослим можна. Дійсно останнім часом дуже часто наполягають на них, в нашому візусі особливо, але все одно відгуки досить суперечливі.
ми були задоволені використанням, все влаштовувало, зранку зняв і відмінний зір! плюс лінза зупинила зниження зору, зараз дочка вже живе самостійно, користується окулярами і звичайними лінзами, зір знов почав падати
єдине, на що треба звернути увагу перед тим як прийняти рішення, чи зможе дитина сама їх вдягнути, там спеціальною присоскою треба одягати і треба дуже гарно їх очищати від залишків білка, бо запалене око гарантовано
Дівчата, а де саме ви Парагони нічні замовляли? Всі у Візусі? Мені радять ще клініку Єврозір, але відгуки про них давні і не дуже гарні якісь. Сумніваюсь…
Дівчата, а де саме ви Парагони нічні замовляли? Всі у Візусі?
Я в визусе заказываю. Летом обновляла их, сейчас 2 месяца нужно ждать доставку.
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..