Предлагаю делиться рецептами пасхи, которыми вы в действительности пользуетесь. Какой фирмы дрожжи, какой фирмы мука и тд. В прошлом году пекла, получились дубовые паски, а я хочу мягкие желтые и сладкие
Дівчата, в мене дивне питання. А краффіни без цукатів ніхто не пробував робити? Вони зовсім втрачають сенс і цікавинку? Якщо змазати маслом, зробити рулет і покласти як краффін. Але без отого всього. Дитина не їсть родзинки і не любить знаходити "сюрпризи" у випічці (та я і сама не дуже люблю ). Ананаси сушені і журавлину не знаю чи оцінить. Може горіхи з цукром хіба що. Хочу зробити варіант з усим, і для тих, хто з вишуканим смаком
Алёшкина, до кориці донька як ставиться? Можна присипати по маслу цукром з корицею, а потім закрутити - так і прошарки будуть помітні, і аромат гарний. Як варіант, замість кориці какао
_______________________________ Боятися не гріх. Гріх - зрадити своїх (с)
Мурррка Був би гарний варіант, але до кориці і вона, і я погано ставимося зовсім. І каву по четвергах з корицею не п*ю, ага А з какао, до якого трохи цукру, і це посипати в рулет - гарна ідея! І для ока буде гарно, і на смак. Дякую за ідею! mari_na в мене теж, але я перший раз зібралася робити, і не знаю, наскільки то відчутно на смак. Дякую! Кіра ну ти знаєш, піду сьогодні пошукаю дропсів у найближчому магазині Взагалі з дропсами всі будуть їсти, для всих з ними робити Можна з цукатами і не морочитися.
Алёшкина,Ну если не любят изюм и цукаты то можно вообще их не класть в паску.. и нормально будет. Скажем так - лет 200 назад не было в паске цукатов и изюма. . В лучшем случае вишни сушеные с абрикосами. Я люблю с изюмом и с цукатами и с орехами, а мои нет. Поэтому кладу жменьку изюма и все. Им есть ,я может если кучок съем, то мне хватит.
zuzunka Та моя классическая паска, которую я 16 лет делаю , как раз без ничего и отлично. А тут я решила вот это кручу-верчу сделать, а там может это принципиально.
Нееее - мои с корицей не будут Вчера с дочкой напекли пасок на фронт. 1 штука не влезла в коробку, дочка сказала - это знак что надо ее попробовать, а то вдруг не съедобные . Тогда не повезем, а будем сами давиться. В общем, я не встряла . Сказали нормальные, на фронт можно отправлять.