Передавать показания газового счетчика в последних числах каждого месяца можно по телефону: (0612)80-81-04, а также на электронный адрес: contact@zp.104.ua. Ежедневно с 8:00 до 20:00.
от за доставку пару неділь тому бачила.. де, не можу згадати. заплатила, хочу перевірити - а де .. Постачальник ДОСТАВКИ не змінився. поки. = Запоріжгаз. здається десь надибала тоді у кабінеті НАфтогаза. .. нічого. ще мені був дзвоник за доставку. з мобільного! спробую завтра, якщо відповість, поділюсь тут інфо
-- Чт мар 07, 2024 8:22 pm --
взагалі, щось вони (Газопостачальники) стали такі активні. у нас по приватному шастають з вимогами! пусти зробити фото. і лічильника, і які прибори. Пояснимо - "частна контора"
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
p.s. розмовляла навіть безпосередньо зі співробітницей ГоргазСбута, каже, що так само - рахунків ні у якому вигляді, дозвонитись не має куди. Тем паче, щоб узнати баланс рахунку. Каже, що сплачує приблизно суму. Реквізити старі і поки не змінювались. Це стосується "за доставку" Чекаємо... чогось
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
veronika80,Я не Lira, но попробую ответить. Как вы думаете за что у вас долг? Вы просто не передавали показания? или может что то другое? или они потеряли ваши оплаты? Не звонили на горячую линию? Пишите на Волгоградскую письмо-заперечення, если вы уверены что у вас все правильно. Я писала, мне все исправили. Мамина подруга как то с ними полгода переписывалась, они одну оплату потеряли, потом нашли.
Придурошные. В один день, в одно время с разницей в 2 минуты передавала показания по двум квартирам, по одной всё нормально, по второй почему-то не увидели и посчитали по среднему 1156кВТ!!! только в этой квартире за последние лет 10, среднее это 156кВт, в это поверю, а 1000 решила сверху накинуть. Весь предыдущий год там максимум было 280кВт, до этого год там работал только холодильник, это максимум в месяц 30-40кВт, а до этого бабушка жила и даже 100кВт не накручивала за месяц. А тут вдруг среднее 1156
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Та не буду я им звонить. Как говорится нае...ли сами себя. Я теперь 01.07 им передам те же показания, что они мне сами выставили как новые. И буду платить по факту, гася долг появившийся, и выбирать эти лишние 1000кВт ещё по старой цене.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Та не буду я им звонить. Как говорится нае...ли сами себя. Я теперь 01.07 им передам те же показания, что они мне сами выставили как новые. И буду платить по факту, гася долг появившийся, и выбирать эти лишние 1000кВт ещё по старой цене.
а це добра ідея може теж не псувати собі нерви отими розборками? Скажу чоловікові, най подумає над цим
подивилась тільки що рахунок, там не 1500кВт, а ровно 1156кВт, точно як у Вас як таке може бути? вони прости вибірково всім шуганули 1156 кВт?
-- 13 июн 2024, 11:55 --
я не знаю, звідки вони взяли ті показники. Я коли подавала через чат-бот вони мені весь час писали, що передані показники менше за ті, що вони мають, щось типу того. І прогнозований обсяг споживання у червні 2024р. вони ставлять 1213 кВт∙год!!!! таке передчуття, що у мене там міні-завод якійсь в квартирі то капець просто
-- 13 июн 2024, 11:56 --
Юлька85 писал(а):
zuzunka писал(а):
Юлька85,ого Надо им звонить
а вони не вирубають світло в квартирі за борги? чи таке зараз не практикують?
а вони не вирубають світло в квартирі за борги? чи таке зараз не практикують?
Ну они ж видят, что оплаты каждый месяц есть, не думаю что они отключат.
Я не оплачувала, поки мені не надійшла реальна, а не видумана платіжка. Щоб потім не було ще з цим плутанини. Помилка була у січні, а оплатила я вже у квітні. У лютому прийшла помилкова платіжка. Я з ними довго зідвонювалась. У березні покази у платіжці були вірні, але ці 4000 пішли у борг, знову дзвонила, і от коли у квітні прислали вірну платіжку, тоді оплатила. Нічого не відключали Але вони втратили віддалений онлайн доступ до лічильника, а так би відключили в перший же місяць. Тому я і не хочу змінювати лічильник потім вони щось нафантазують у платіжці, я не оплачу, а вони відключать і вже мені треба буде бігати і доказувати, що це помилка.
veronika80, сподіваюсь, ви вже встигли вирішити питання. Вище вже майже все описала. Нікуди не їздила. Писала скаргу на сайті і дзвонила на гарячу лінії. В решті решт все виправили