blonde2008 Ничего не знаю про Wise, но знаю, что на ряду с Payoneer. Он вам не подходит?
Дело в том, что не всем клиентам подходит Payoneer. Не знаете, с Paypal можно выводить в гривне или в валюте тоже?
тільки гривня
Дякую, отже не варіант
-- Пн авг 05, 2024 5:49 am --
olyalera писал(а):
blonde2008, а если поменять адрес не на запорожский? Может, сработает, как с покупками на али?
Адрес невозможно поменять, там же постояннно проводят верификации и нужно предоставлять официальные документы. Получается, чтобы получать переводы в валюте, остается только payoneer и bank transfer на карту.
_______________________________ Я в этом счастье, как в броне.
blonde2008, а если поменять адрес не на запорожский? Может, сработает, как с покупками на али?
Адрес невозможно поменять, там же постояннно проводят верификации и нужно предоставлять официальные документы. Получается, чтобы получать переводы в валюте, остается только payoneer и bank transfer на карту.[/quote]
додайте в монобанк доларову карту і там є пункт - поповнити - з пайонір, так швидше доходить
calymera Так, з Пайоніром і Моно зручно. Але, я так зрозуміла, Пайонір не до кінця підходить.
blonde2008 Я все ж таки дам вам посилання на посередника, з яким працювала дуже довго. Вони приймають платежі для своїх клієнтів. І виводи ї усіляки - і готівка, і крипта, і всяке різне. Єдине - чи вдасться вам ваші послуги вписати у їх схему прийому платежів. Чи візьмуться вони за вас.
https://westernbid.com/
Я б і далі на них залишалася, якби маркетплейс не вигнав всих на Пайонір. Спитайте у їх підтримки, бо може не все прописано на сайті - маю таке й таке, чи можу з вами якимсь чином працювати.
calymera Так, з Пайоніром і Моно зручно. Але, я так зрозуміла, Пайонір не до кінця підходить.
blonde2008 Я все ж таки дам вам посилання на посередника, з яким працювала дуже довго. Вони приймають платежі для своїх клієнтів. І виводи ї усіляки - і готівка, і крипта, і всяке різне. Єдине - чи вдасться вам ваші послуги вписати у їх схему прийому платежів. Чи візьмуться вони за вас.
https://westernbid.com/
Я б і далі на них залишалася, якби маркетплейс не вигнав всих на Пайонір. Спитайте у їх підтримки, бо може не все прописано на сайті - маю таке й таке, чи можу з вами якимсь чином працювати.
Я спробую, дуже вам вдячна!
_______________________________ Я в этом счастье, как в броне.
Девочки, приветствую! Меня последнее время стали в инсте атаковать с рекламой заработка такого рода - создание электронных книг и продажа через Амазон. Типа книжки разной тематики, но в основном детские, раскраски и тд. Делаешь книгу (можно с помощью ИИ), выставляешь, а Амазон типа печатает и продает, а тебе копеечка. Ну а реклама была от людей, которые этому обучают)) Кто-то пробовал такое? Звучит заманчиво...
Я трішки заробляю собі на телефон на опросах на сайтах Kantar, Opinion, InPoll та Власна думка. З чотирьох сайтів виходе гривень 300-500 в місяць, ну так на поповнення телефону. Може комусь треба, трішки грошей, але приємно.
Девочки, приветствую! Меня последнее время стали в инсте атаковать с рекламой заработка такого рода - создание электронных книг и продажа через Амазон. Типа книжки разной тематики, но в основном детские, раскраски и тд. Делаешь книгу (можно с помощью ИИ), выставляешь, а Амазон типа печатает и продает, а тебе копеечка. Ну а реклама была от людей, которые этому обучают)) Кто-то пробовал такое? Звучит заманчиво...
все можливо, але амазон теж вже переповнений таким типом контенту, як і етсі, треба продумувати, як це будете рекламувати. Рекомендую знайти прям що вам подобається особисто, наприклад якщо любите розмальовки, робити їх, друкувати, розмальовувати та виставляти в тематичних групах ФБ, так це буде працювати. Якщо просто залити книжку на амазон - це навряд чи спрацює без додаткових зусиль.
Дівчатка, хвилинка самореклами:)) Я створила в тестовому режимі поки курс "Інформатика Для Дорослих". Він може допомогти Вам отримати нові навички для заробітку на апворк, етсі та отримати інші можливості для заробітку, багато чого перепробувала сама, 8 років працюю на Upwork, з штучним інтелектом, є чим поділитись. Вся інформація та умови участі тут - https://calymera.my.canva.site/
calymera Я може щось не так розумію, перепитаю. Це курс охоплює оте все, що описано, всі блоки одразу? Тоді це дивно. Мені наприклад цікавий виключно Etsy, Amazon Handmade, Pinterest, можливо Ютуб. І я сама маю в чомусь з цього знання, і не розумію, що отримаю у вас. Хто кому буде розповідати) Рівень вашої експертності наприклад в Etsy.