Не вистачає мені спілкування на тему рукоділля, тому вирішила спробувати трохи відновити темки рукоділля на форумі.
Зараз я в процесі викладання алмазки і вирішила запропонувати іншим форумчанкам ділитися процесами своїх творінь. Наприклад, 1 раз на тиждень викладати фото роботи (неважливо що саме). Мені це буде як стимул продовжувати свої початі роботи)) І було б гарго бачити, що інші роблять
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Не вистачає мені спілкування на тему рукоділля, тому вирішила спробувати трохи відновити темки рукоділля на форумі.
Зараз я в процесі викладання алмазки і вирішила запропонувати іншим форумчанкам ділитися процесами своїх творінь. Наприклад, 1 раз на тиждень викладати фото роботи (неважливо що саме). Мені це буде як стимул продовжувати свої початі роботи)) І було б гарго бачити, що інші роблять
я не займаюся рукоділлям, але с задоволенням подивлюсь фото і починаю, мені цікаві творчі люди
О. для мене це буде стимул завершити недов'язи і розпочати щось нове. Зараз лежить дуже класний кардиган, залишилося просто відв'язати планку (але вона немала) і кишені. Плюс лежить светр з кашеміру Loro Piana, який готовий на 95% - залишилося дов'язати верхівку рукаву, зшити все це та зв'язати горловину. Окрім цього ниток лежить ще на 4-5 виробів, в тому числі на 2 кашемірові светри, плюс куплений МК на дуже круту модель, але де взяти час
Shateno4ka,да, цвет спецом выбирала Будет ещё на шапулю для малой. У них семья спортсменов, и такими нежными и девчачими цветами я агитирую сдать малую на танцы