"Мадам Сі Джей Вокер" - чудовий серіал про бізнес-леди афроамериканку. По духу як фільм "Приховані фігури", якщо хто дивився. Також серіал "Прислуга" ("The help"). Та ж тема і дуже цікаво, захоплює. Всюди головних героїв грає Октавія Спенсер
Прислуга - есть сериал? Смотрела фильм, несколько раз, мне очень нравится
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
я чекаю на вихід 2 сезону Гри в кальмара, від першого ще довго відходила
І я на нього чекаю На мій великий подив дуже сподобався! Дивилися ще у 2021 році.
так реліз 2 сезону заплановано на 26 грудня, але прочитала, що буде ще й 3 фінальний сезон, но це така тема, що її можна продовжувати довго. Не знаю, як будуть інші, але перший сезон держав у напрузі та був дуже динамичним.
Я трохи слоупок - до мене тільки дійшов серіал "Буває і гірше" (The Middle), боже, як я ржу. Вважаю, що всі батьки підлітків мають його переглянути. Такі яскраві персонажі, що навіть діти себе в них впізнають. Дуже подобається як пропрацьовано виходять з усіх негараздів батьки, прям дивлюся і вчуся Звичайно, що він вже трохи застарілий, все ж він був випущений 2009 році, але тема для мене максимально актуальна.
Посмотрела рос сериал "кибер деревня", случайно выпал в список блин как он вышел вообще , такая сатира, прям неприкрытая ирония про нынешнюю рашку.... !!! Прям как старинный советский фильм - "Убить дракона".
Попався міні серіал про особливих дітей та їх батьків, "Матері пінгвінів", Польша.
-- Пн дек 02, 2024 11:37 am --
zuzunka писал(а):
Посмотрела рос сериал "кибер деревня", случайно выпал в список блин как он вышел вообще , такая сатира, прям неприкрытая ирония про нынешнюю рашку.... !!! Прям как старинный советский фильм - "Убить дракона".
у тік Ток попадалась нарізка ...вони щось знають, про своє майбутне
-- Пн дек 02, 2024 11:41 am --
з казкових серіалів мені зайшов "Ключі Локів", незвичайний сюжет, 3 сезон, але 3-й на Нетфлікс без перекладу, але можна знайти на інших ресурсах.
Про адвоката, саме серіал, "Лінкольн для адвоката", теж 3 сезони
-- Пн дек 02, 2024 11:44 am --
Missis Fox писал(а):
«Державний секретар»
це "Дипломатка"? якщо так, цікаво, але треба дивитися, бо там є тонка політична гра, яку не відразу ловиш
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
Я трохи слоупок - до мене тільки дійшов серіал "Буває і гірше" (The Middle), боже, як я ржу. Вважаю, що всі батьки підлітків мають його переглянути. Такі яскраві персонажі, що навіть діти себе в них впізнають. Дуже подобається як пропрацьовано виходять з усіх негараздів батьки, прям дивлюся і вчуся Звичайно, що він вже трохи застарілий, все ж він був випущений 2009 році, але тема для мене максимально актуальна.
Я теж дивилася за рекомендацією куми. Дуже зайшов. Рекомендую, гумор супер. Дивися і відпочивай. Але переключилася на Відчайдушні домогосподарки і не додивилася всі сезони.