Алёшкина, так, це всі блоки курсу, для тих, хто не має досвіду або хоче структурувати свої знання. Саме по Етсі багато чого є у вільному доступі від експертів та продавців, тож для Вас краще буде послухати їх Я узагальнюю всю інформацію, що маю сама, яку отримала за 10 років вивчення всіх цих тем і не волію називати себе експертом в будь-який тематиці з цих. Занадто велика відповідальність і неосяжний простір для вивчення) Є базові знання, що мають бути: як аналізувати конкурентів, як шукати ключові слова, як створювати описи та фото, відео для лістингів, як рекламувати в соцмережах і вміти використовувати тренди.
Трохи додам: чогось мені здалося я сама себе обезцінила попереднім повідомленням, але Ви праві, що Ви дізнаєтесь, якщо Ви вже маєте свій досвід та певний успіх, а я відчуваю, що так і є. Може Вам і не потрібен весь курс з базою і вивченням з нуля кожної платформи.
На своєму курсі я пропоную обирати шлях та розкривати, що саме може бути цікаво і якими інструментами це робити, це те, що я вмію найкраще, як викладач. Але, умовно, хтось вже має свій проект, магазин, блог, фріланс-акаунт і так далі, і має з нього сталий прибуток і типу - і що? нащо мені це все? Навіть в цьому випадку я впевнена, я можу бути корисна в напрямку автоматизації, можливостей розширення, додаткових інструментів. Я іноді консультую і існуючі бізнеси, наприклад колишня моя шефиня, яка колись дала мені старт в цій сфері, має успішний інтернет-магазин, але досі зі мною консультується з того, як ій зробити щось в іншому напрямку, які з'явились нові інструменти, які можуть ій бути корисні. Зараз я допомагаю ій запустити онлайн-курс.
Якщо у Вас вже є свій шлях і свій власний прибуток в цій сфері я прям згораю від цікавості, що саме Ви робите. І тут так, курс Вам не потрібен, але одноразова консультація\зустріч може бути корисною. Алёшкина , Сподіваюсь, мені вдалося довести свої думки і дякую за питання
calymera Дякую за пояснення! Дві думки одразу. Вам особисто, щоб продати це, як курс, якщо дозволите, краще розбити на блоки, сектори. Цільова аудиторія ваша напевно зайнята, має чіткі точкові задачі типу - треба по соц мережах себе більш рекламувати, або візуал у мене фіговий, треба канву і Ai зображення прокачати, або я вже на Етсі, якось треба на Амазон. Ось прям типу - а вивчу как все детально і спокійно, щоб розуміти всі боки, як воно працює, знадобиться - це далеко не всі хочуть і можуть собі дозволити. Ну і моє субєктивне - слово "інформатика" дає якийсь фіговий камбек у школьне життя, де це нудний предмет ні про що. Але це може моє, потестіть на інших. Друге. Про мене. Так, я продаю на Етсі давно, на Евау відносно недавно і не так успішно, як хотілося б. Я на ФБ читаю 3-5 спільнот, в Телеграмі чатиків з експертами багато, Патреон купую іноді у спеців. Моя давня задача і мрія, і запит - пошук нового товару, який би не вимагав від мене так багато роботи (бо те, що я роблю, це виключно мої людино-години і мінімальна собівартість) і гарно продавався . В межах мого матеріалу, і плюс мінус ніші, щоб було органічно. Це звучить трохи утопічно, але це загальний напрям думок. Так от я розумію, що мені з цим ніхто не допоможе особливо. Це маю бути лише я, Erank або Мармалид, велика чашка чаю і час для аналізу. І аналіз конкурентів - ну не знаю. Треба ж добряче відбудуватися від них, щоб у тебе купували, а не робити як вони. Тож не впевнена, чи хтось збоку ладен мені в цьому пошуку допомогти.