Сегодня приснилось, Что я попала в какой то дом, а там такие красивые паркетные полы, очень скользкие. Я одеваю носки и начинаю скользить по ним как на коньках, причем у меня так хорошо получается - и вперед и назад, развороты, тройки... В общем вообще прям так круто катаюсь. Еще и думаю ну надо же как легко кататься на обычных носках. А потом еще приснился Зеленский. Типа он пришел в выступать на каком то концерте со своей командой КВН.
Сегодня приснилось, что я поехала в Египет. Нас поселили в какие то общие номера. Типа кровати шторками отгорожены, и общий туалет. Я в шоке, не понимаю че за фигня! Зачем мне такой номер, когда я заплатила за нормальный? А мне говорят, сейчас во всей Хургаде нет света и поэтому тут работает генератор. Если вы хотите отдельный номер, то он будет без электричества. Я вроде как соглашаюсь. Иду на пляж - красиво так . Тут типа блок пост с росиянами, я думаю какого фига тут росияне ... а мне говорят - их везде выгнали они теперь тут командуют, но его можно по берегу это все обойти. Я пошла обошла..
Мені сьогодні снився сон як я вибираюсь з Запоріжжя, яке просто люто бомблять з літаків, але сон з нюансамі, було 3 версії одного і того ж самого сну, я начебто розуміла, що це якась реальність, яку я можу змінювати. В перший раз ми виїздили з якось жінкою, на її машині, перед тим ще забирали з банка якісь гроші і документи, сіли в машину, їдемо, а місто майже пусте, в тут я бачу дуже багато літаків, які летять на місто, і кажу: блін, ми вже не встигнемо виїхати, давайте спробуємо на день раніше виїхати! І ми пробуємо ще раз на день раніше, але все одно не встигаємо зібратись, це ті сни в яких квапишся, але все одно тебе постійно щось зупиняємо - ото воно так було... А остання версія цього сну, я вже на своїй досить старенькій машині виїжджаю з сестрою і дітьми, їдимо по Космосу на виїзд з міста, а навкруги знову ж таки все побите, якісь машини палають... страшно неймовірно, доїжджаємо до розвилки і питаю: а нам їхати в яку сторону? Сестра на мене дивиться і каже: мала, ну точно не на південь... Як каже моя мама: дурному, дурне сниться
Анастасія, будемо сподіватися, що це не сон в руку... Хоча все може бути, мені постійно сняться обстріли в Запоріжжі (хоча я там не живу) і це точно означає, що буде якийсь жесть обстріл з жертвами, я вже боюся таких своїх снів.. ((
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
А мені наснився колишній кілька днів тому. То ми в автівці кудись їхали і я йому розповідала, що дуже скучила а він каже, що поки що не може повернутися, бо роботи багато і зуби треба поремонтувати і показує зуби А потім типу обідали компанією в ресторані і він все називав мене коханою. Типу "кохана, а ти десерт будеш?" Прокинулась вранці дуже шокована цим сном.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кіра, не дай бог конечно Хотя мне тоже бівший опять наснился. Мі вроде куда то едем. Он и его родители (папа его в реальной жизни умер уже!)Он мне опять отдавал что то.. толи чемодан, толи еще что то (большое!).. я опять начала отмахиваться, а он говорит - єто тебе, тебе оно надо. Я распсиховалась вішла из машині и ушла. Но я уже примерно понимаю про что сон... но мне и правда ЄТО (то что он мне отдает в реальной жизни!, вернее пітаетсься навесить!) не надо... не хочу с ним дел иметь, а опять приходиться
Сни з колишнім це моє найбільше фуу, я завжди чітко розумію, що маю будь-якою правдою, чи неправдою від нього злиняти, а він як маньячелло преться за мною, в одному з таких снів, я навіть його вбила і відчула таке несамовите полегшення!! Це завжди мої липкі жахіття, фу, ненавиджу ці сни, бррр..
Анастасія,ну мои сні с бівшим все проигрались, не зря он в моих снах примерно за пол года появился.. реально вілезло "говно" от него и из за него. Теперь разгребаю.
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 5000 сообщений(я)(е).
zuzunka, то що під хайдом на бачу, а з приводу проблем від колишнього - немає слів, чи людині нема більше що робити в житті? Тримайся, нехай все налагодиться якнайшвидше!