Дуууже класна штука!!! Ми користуємось майже кожного дня, але вона невеличкого розміру. Наша 4.2л об'ємом, це об'єм на 2 дорослі людини + маленька дитина. Велика духова шафа тепер тільки для випічки, цілої курки та страв для гостей, а ця- нам на кожен день. Готуємо там все: сирники, котлети, рибу, м'ясо будь-яке, овочі, шаурму, картоплю фрі...І це все готується дуже швидко (15-40хв), зі смачною скоринкою та майже без олії (зовсім трішки змащую та готую на пергаменті). На кухні все чисто та майже немає запаху, ковш потім з неї помити та й все. Під наші потреби ця піч 100% підійшла)
Ми обрали повністю механічну, тобто самі встановлюємо температуру та час приготування, а друзі купили автоматичну, там просто обирається режим та вона сама визначає температуру та час. І вони, і ми задоволені, то просто справа вибору в ціні.
У нас самая простая. И маленькая. Ручное управление. Долго пытались подружиться. Картофель - на любителя, и не очень и похож на фри. Мультиварка у меня картоху по-селянски вкуснее делает. Мясо типа шашлык - вкусно, но маленькая ёмкость - на праздник не сильно разгонишься. Только сейчас , через три года, начала в ней печь сырники, курятину, рыба вкусно получается, по-быстрому можно небольшую пиццу на разок на два-три человека. Из недостатков: например , сырники достаточно долго. Из-за того, что маленькая по объему, из 0,5 кг творога пекутся в два захода в сумме больше часа, но в духовке и на сковороде не хочу теперь. Но честно - мультиварку люблю больше
_______________________________ Иногда случаются необъяснимые чудеса, но исключительно с теми, кто верит, что чудеса бывают. Пауло Коэльо — Не грусти, — сказала Алисa. — Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно.
Лазурная, та я теж маю мультиварку, майже все в ній готую тепер думаю, чи потрібна мені та мультипіч бо кухня дуже маленька, чи варто ще одну техніку купляту, або буде просто місце займати