Итак, Вы теперь родитель школьника! Поздравляем, отныне в Вашей жизни и в жизни Вашего новоиспеченного школяра грядут большие перемены Давайте делиться впечатлениями об этом важном этапе жизни
inn4ik,я бы на твоем месте поборолась! У меня лично была такая ситуация с русским языком и учительницей, спецом оценки занижала, валила, а моя мама сказала - не хочу ругаться. Сходила один раз, сказала - там клиника, ничего не поможет... , разрешаю любую оценку... можешь даже прогуливать если совсем плохо... и эта "тварь" мне испортила атестат. . Зато я отрастила такие "зубы" - теперь от любого могу отгавкаться... и выгрызть, то, что мне нужно. . Голову на плаху покорно никогда в жизни не положу!
zuzunka, звичайно я це так не залишу, тим більше впевнена, що син здасть всі нормативи краще за більшість школи в принципі. От і потім хай вчитель пояснює чому він виставляє такі оцінки. Менший взагалі брав участь шкільних змаганнях і вони посіли 1 місце (я вже мовчу про його тренування, йому всього 11, теж активно виборює призи на всеукраїнських змаганнях, але не так як старший через вік), все одно вчитель ставить 9
Алёшкина,мої знають, що якщо вже мама впрягається, то всім капець. Я навіть трохи гальмую, питаю у сина чи не проти він, щоб я "розібралася" Зазвичай він не проти
zuzunka, ну і вимоги в тебе! Не можу такого обіцяти. Я ж дзюдоїст-теоретик, стільки тренувань та змагань передивилась Було б добре чоловіка залучити, бо там багато нормативів з баскетболу, а чоловік професійний баскетболіст в минулому, але подивимося як воно буде.
и они хотели вам 9 балов? Я считаю, что надо прийти с семейным фото для доски почета. И пытать физрука с директором пока не приклеют! + выставление 12 балов до конца обучения, свободное посещение. Помню вас там и по баскетболу валили... Короче, Инна - ты главное весло не бери. А то потом придется вашему папе идти вакансию физрука заполнять. ну или тебе
Є таке у мене дитина в окулярах з цього року, минулий рік просидів на 5х партах, я пару раз просила пересадити, але його швидко пересаджували назад. Цього року сказала одразу, що зір поганий, посадіть ближче - так, так. Продовжує сидіти в кінці класу. А потім я ще на зборах побачила, що його парта одна і повернута у бік вікна сидить сам, гав ловить, не соціалізується. Тут я вже письмово виклала всі претензії другій вчительці. І вона така: ой, а що у нього поганий зір?! пересадимо. Блін, дитина 2 місяці в окулярах сидить на 5 парті і ніхто не звертає уваги Leno4ka, у нас не Львів, а містечко у області, але ж тут все від вчителя залежить, на кого натрапиш zuzunka, ну я орієнтувалася на свою дочку, у неї все проходить добре, у мене ні до вчителів, ні до неї претензій немає. Єдине люблять іноді влаштовувати тести типу 15 питань на 7 хвилин, ото тоді вона нервує. А в іншому все нормально. А цей такий нервовий, що онлайнце точно не його, як виявилось Хоча в цілому йому сподабалось каже, давай я теж буду онлайн навчатися
а у довідці у школу у вас є запис окуліста? у нас і в висновку окуліста, і я просила переносити у 086 форму фразу - "рекомендовано не далі 3 парти". я купу копій цього робила і медсестрі, вчительці, всім кому не зрозуміло))) і в оце зручніше тикати вчителів - не мама придумала, а лікарі написали. у молодших класах працювало.
Моїх на 3 дні відправили на карантин, онлайн, ото в дітей щастя (хоча самі ж просили перевести їх в офлайн школу). Для мене добра нагода послухати як вчителі викладають
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
zuzunka писал(а):
и они хотели вам 9 балов? Я считаю, что надо прийти с семейным фото для доски почета. И пытать физрука с директором пока не приклеют! + выставление 12 балов до конца обучения, свободное посещение.
Алёшкина, у довідці є діагноз від окуліста, рекомендацій немає. Але в класі є ще пʼятеро дітей в окулярах і всі сидять на перших партах, один мій на останній. Тобто кого і куди треба садити вона розуміє, просто він не тихий і не місцевий, таких зазвичай хочеться відсадити, щоб не заважали