Итак, Вы теперь родитель школьника! Поздравляем, отныне в Вашей жизни и в жизни Вашего новоиспеченного школяра грядут большие перемены Давайте делиться впечатлениями об этом важном этапе жизни
Алёшкина,Я на єто надеюсь, конечно... так обидно... "золотіе" мозги у человека. Память, соображалка.. Я смотрю две недели в школу отходил подряд, меньше 8 текущих оценок нет! Потому что посадили на первую парту и не давалали баловаться и надо біло слушать. Опять, бляха муха, дома и опять ноль ! Максимум 6.. потому, что ничего не делает.. ничего абсолютно.
zuzunka Слушай, ну мальчики, которые исключительно хорошо учатся и хорошо себя ведут, да еще и в подростковом возрасте, - меня тоже пугают)))) Потом станут послушными 40летними мамиными бусинками))) Оставь пока человека в покое, тем более мозги есть, и рядом родители и родные люди, которые к чему то стремятся, бегут, достигают. Там все таки тестостерон, "мужчины с Марса..." и вот это все.
Алёшкина,пітаюсь оставить.. уже как могу забиваю. Пока вірастешь єтих бусинок/говнюков... все нерві измотает . Жду не дождусь єту святую женщину - его жену! Передам ей в руки бусинку-говнюка.. пусть там сама с ним разбирается я после 18 лет уміваю руки!
zuzunka, я прийшла тебе заспокоїти. Йому треба дозріти, самому зрозуміти, що не хочу бути гіршим за інших і т.д. В "поганій" школі це важко, хіба що улюблений предмет з'явиться. У мене Влад не те щоб нічого не робив, але йому оте все навчання було по цимбалах до певного моменту. Десь в класі 8 він почав ставити собі цілі на певні предмети, а вже 9 клас і ліцей повністю змінили людину. Виглядати гіршим на фоні математичних геніїв стало соромно. І він вчить!
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Ну у вас і дискусія. Мені 39 і то я не до кінця впевнена, ким я хочу стати, коли виросту Тільки пару років тому хоч якісь натяки з'явились. Вступала до вишу навмання, поступила в 2 одразу на абсолютно невідомі мені спеціальності (так випадково вийшло), вивчилася на магістра, диплом з відзнакою, але за спеціальністю працювала десь 4 місяці. Підказувати зараз дітям- пропаща справа, стільки способів заробітку, про які ми навіть подумати не могли (а інколи і зараз не можемо), що якось важко радити Ми живемо старими парадигмами - слюсар, зварювальник, кухар, а в світі стільки можливостей, мій малий гривень 500 заробив просто в іграх. Ось бачила новину
Цитата:
Скіни в Counter-Strike вигідніші за криптовалюту та акції, — Bloomberg.
Ринок цифрових предметів досяг рекордних $4,3 млрд.
Окремі скіни продаються за сотні тисяч доларів, а один із них нещодавно був придбаний за $1 млн.
Не впевнена, що для цього взагалі потрібна освіта Тому вважаю, що моя задача - дати сину можливості (англійська, математика на хорошому рівні), а там далі він розбереться
В "поганій" школі це важко, хіба що улюблений предмет з'явиться. У мене Влад не те щоб нічого не робив, але йому оте все навчання було по цимбалах до певного моменту. Десь в класі 8 він почав ставити собі цілі на певні предмети, а вже 9 клас і ліцей повністю змінили людину. Виглядати гіршим на фоні математичних геніїв стало соромно. І він вчить!
Тааак! Це на 10000% так! Тому що школа і оточення впливає на твоє мислення, твої цілі, межі, які ти собі ставиш, масштаб мрій, школа припадає на період формування особистості, тому вона має не менше значення, ніж батьки. Я за все це вдячна свої школі. І мені хотілось такого ж своїй дитині, аж тут спочатку коронавірус, а тепер війна все поламали
ты понимаешь, его эта школа устраивает. Безделье... всем по барабану... Я не могу его отсюда вырвать, не пойду и все . Я не знаю что с этим делать? Малую в 5й класс однозначно буду уводить, больше я не выдержу этого адского ада , и бардака.
inn4ik,кстати, мой постоянно что то там торгует, то 100 то 200 грн за какие то скины, только они в какую то другую игру играют - "пабг мобайл" называется.
zuzunka, чим старше, тим важче в чомусь переконати, там вже не працює я так сказала, навпаки, зараз такий вік, що треба змінити оточення і відповідно ставлення до навчання в цілому, в 10 класі наврядчи вже щось можна змінити. Звісно бувають випадки, коли змінюється оточення і дитина починає розуміти, що треба вчитися, але бази немає і тоді починаються претензії до мами - чому ти мене не змусила, а тепер я нічого не знаю і туплю.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Запорізька СШФК №18 запрошує на навчання у 2025-2026 навчальному році. ФОрмат -навчання - змішане. є укриття. початкова школа - 3 тижні в школі/1 тиждень дистанційно+харчування +ГПД середня і старша школа - 1 тиждень в школі/2 тижні дистанційно+ГПД 5-6 класи (в цьому році було, як далі - не знаю), уроки спарені, 3-4 предмети на день. Спорт бажано, але приймають і не спортсменів. Навчання нормальне, не по затяганим презентаціям, папірцям в вайбері і тому подібна дічь. адміністрація контролює проведення уроків і відмазки типу мене вкусила скажена рись і чухається п'ята, тому уроки проводити не буду не катять. вул. Краківська - колишня Вороніхіна
Дуже зручно, що Онлайн школа Galaxy дозволяє вчитися з будь-якого місця. Ми зараз за кордоном, але дитина не пропустила жодного навчального року. Усе проходить українською мовою, високий рівень предметів, а атмосфера така ж тепла, як і в офлайні.
3 роки і 9 місяців чекати, щоб опублікувати рекламу! Я вражена) Цікаво, оцих ботів зі старими реєстраціями форуму десь продають? Звідки вони вилазять з першим своїм повідомленням?
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко